MenuZamknij
27.05.13

Best Food in Best Restaurant

 


Szef Kuchni Hotelu Zamek Ryn**** Ireneusz Koniuszek zaprasza na kolejne wydarzenie z cyklu BEST FOOD IN BEST RESTAURANT.


 Menu:

Przekąski
Soczysta pierś z perliczki na sałatce z rukoli i wędzonej gruszki

Pierwsze danie
Wędzony filet halibuta na risotto z szyjek rakowych i pianą z langusty

Amuse bouche
Cappuccino z dyni piżmowej z nutką curry

Drugie danie
Comber z królika nadziewany leśnym runem na ragout z borowików

Deser
Suflet czekoladowy z sosem z suszonych wiśni

Napoje
Kawa lub herbata oraz czekoladowe trufle

Digestif
Wódka Starotoruńska 6-krotnie Destylowana,
Wódka Starotoruńska Korzenna, Żubrówka Biała,
Żubrówka Tradycyjna, Żubrówka Palona

 


sobota 1 czerwca 2013
godz.18.00-23.00
Restauracja Refektarz
Hotel Zamek Ryn****

Cena: 140 PLN/osoba

Rezerwacja stolików: tel. 87 429 7018

Weź ze sobą 5 osób, a jako szósta osoba zjesz za darmo!!!


 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij