MenuClose
27.05.13

Best Food in Best Restaurant

"

 


Szef Kuchni Hotelu Zamek Ryn**** Ireneusz Koniuszek zaprasza na kolejne wydarzenie z cyklu BEST FOOD IN BEST RESTAURANT.


 Menu:

Przekąski
Soczysta pierś z perliczki na sałatce z rukoli i wędzonej gruszki

Pierwsze danie
Wędzony filet halibuta na risotto z szyjek rakowych i pianą z langusty

Amuse bouche
Cappuccino z dyni piżmowej z nutką curry

Drugie danie
Comber z królika nadziewany leśnym runem na ragout z borowików

Deser
Suflet czekoladowy z sosem z suszonych wiśni

Napoje
Kawa lub herbata oraz czekoladowe trufle

Digestif
Wódka Starotoruńska 6-krotnie Destylowana,
Wódka Starotoruńska Korzenna, Żubrówka Biała,
Żubrówka Tradycyjna, Żubrówka Palona

 


sobota 1 czerwca 2013
godz.18.00-23.00
Restauracja Refektarz
Hotel Zamek Ryn****

Cena: 140 PLN/osoba

Rezerwacja stolików: tel. 87 429 7018

Weź ze sobą 5 osób, a jako szósta osoba zjesz za darmo!!!


 

"
This webpage is using COOKIES.

By continuing to use this website you are agreeing to use cookies, accordingly to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close