Szef Kuchni Hotelu Zamek Ryn**** Ireneusz Koniuszek zaprasza na kolejne wydarzenie z cyklu BEST FOOD IN BEST RESTAURANT.
Menu:
Przekąski
Soczysta pierś z perliczki na sałatce z rukoli i wędzonej gruszki
Pierwsze danie
Wędzony filet halibuta na risotto z szyjek rakowych i pianą z langusty
Amuse bouche
Cappuccino z dyni piżmowej z nutką curry
Drugie danie
Comber z królika nadziewany leśnym runem na ragout z borowików
Deser
Suflet czekoladowy z sosem z suszonych wiśni
Napoje
Kawa lub herbata oraz czekoladowe trufle
Digestif
Wódka Starotoruńska 6-krotnie Destylowana,
Wódka Starotoruńska Korzenna, Żubrówka Biała,
Żubrówka Tradycyjna, Żubrówka Palona
sobota 1 czerwca 2013
godz.18.00-23.00
Restauracja Refektarz
Hotel Zamek Ryn****
Cena: 140 PLN/osoba
Rezerwacja stolików: tel. 87 429 7018
Weź ze sobą 5 osób, a jako szósta osoba zjesz za darmo!!!
"