MenuZamknij
11.07.15

Najlepsze pstrągi w Gościńcu Ryński Młyn

 


Gościniec Ryński Młyn - zwycięstwo w konkursie na najlepszą potrawę z pstrąga po raz kolejny pokazuje poziom, na którym przygotowuje się u nas potrawy.


Święto Ryby w Iławie ma już swoją kilkuletnią tradycję i mieszkańcy zdążyli je polubić, o czym niewątpliwie świadczyła wczorajsza frekwencja. Królem sobotniego święta był pstrąg, którego na różne sposoby przyrządzali kucharze z warmińsko-mazurskich restauracji.

Ryński Młyn był bezkonkurencyjny
Oba konkursy kulinarne, których byliśmy świadkami, były oceniane przez jury pod przewodnictwem znawcy i miłośnika polskiej kuchni dr Grzegorza Russaka. Konkurs dla restauratorów "Na najlepszą potrawę z pstrąga" wygrał Gościniec "Ryński Młyn", którego kucharze przygotowali pstrąga w szczawiu z racuchami ziemniaczanymi, żurawiną i fasolką szparagową.


Źródło: http://ilawa.wm.pl




 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij