MenuClose
24.06.13

Swojski weekendowy specjał w Gościńcu Ryński Młyn

"

Wakacyjne weekendy to czas, kiedy proponujemy Państwu ucztę dla podniebienia i oczu, serwując rozpływające się w ustach specjalności tutejszej kuchni. Co tydzień w Gościńcu Ryński Młyn nad samym Jeziorem Ryńskim przeniesiemy Państwa w świat rozkoszy kulinarnych.

Rozpoczynamy już 29 czerwca (w sobotę) od Weekendu z golonką (już dziś marynuje się w beczce) , tydzień później zapraszamy na pachnącego ziołami mięciutkiego pstrąga, by do końca wakacji kusić amatorów miodowych żeberek i wielbicieli wywarów rybnych.

Dania prosto z pieca w Gościńcu Ryńskim Młyn podczas poszczególnych weekendów:

29 – 30 czerwca – Weekend z golonką – Staropolska Golonka pieczona w piwie pod pierzynką z kapusty

06 - 07 lipca – Weekend z pstrągiem – Pstrąg pieczony nadziany cytryną i ziołowym masłem

13 – 14 lipca – Weekend z żeberkami - Żebra pieczone w miodzie na warzywnych talarach

20 – 21 lipca – Weekend z tutejszymi rybami - Kociołek z ryb tutejszych, ciastem zapieczony

27 - 28 lipca - Weekend z golonką – Staropolska Golonka pieczona w piwie pod pierzynką z kapusty

"
This webpage is using COOKIES.

By continuing to use this website you are agreeing to use cookies, accordingly to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close